Чи піде Кличко на президентські вибори? Мер розкрив свої плани

Чи піде Кличко на президентські вибори? Мер розкрив свої плани

Мер Києва Віталій Кличко вважає, що немає сенсу розповідати комусь про свої плани

Фото: Станіслав Груздєв/glavcom.ua

Партія «Удар» планує брати участь у наступних парламентських виборах

Мер Києва Віталій Кличко поки не збирається балотуватися в президенти України. Однак він планує вести свою партію «Удар» на наступні парламентські вибори. Про це він розповів в інтерв'ю «РБК-Україна».

«По-перше, щодо президентських виборів – це все розмови. По-друге, я ніде не озвучував таких намірів. А ЗМІ, ставлячи такі питання, автоматично вселяють нервозність тим людям, які стежать і аналізують, хто б міг потенційно брати участь у наступних президентських виборах. У мене сьогодні величезна кількість завдань у місті», – сказав Кличко.

Мер Києва зазначив, що його партія «Удар» планує брати участь у наступних чергових парламентських виборах, які мають відбутися у 2023 році. «Я впевнений, що наша політична сила – партія «Удар» – братиме участь у наступних парламентських виборах», – сказав він.

Як відомо, на Банковій допускають варіант проведення парламентських виборів після президентських, тобто восени 2024-го.

На запитання чи піде у такому випадку спочатку на президентські вибори, Кличко відповів: «Є гарна приказка: хочеш розсмішити Бога – розкажи йому про свої плани. Поживемо – побачимо. Щось комусь обіцяти, розповідати про свої плани немає сенсу... Якщо потрібно буде – я не виключаю. Але, знову ж таки, на сьогодні таких планів у мене поки немає. І я їх ніколи не озвучував».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: