Булінг на Київщині: мати поплатилася за поведінку дочки, яка напала на дев’ятикласницю

Булінг на Київщині: мати поплатилася за поведінку дочки, яка напала на дев’ятикласницю
На відео попри гучну накладену музику чутно крики жертви

Спочатку неповнолітня агресор напала на дев’ятикласницю у школі, потім напад повторився на вулиці

На Київщині правоохоронці притягнули до адміністративної відповідальності батьків неповнолітньої дівчини, яка знущалась над іншою ученицею. Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Київській області.

Там зазначили, що з повідомленням про побиття 14-річної учениці невідомою особою до Бориспільської поліції звернувся директор школи села Вишеньки та попросив, щоб прибув наряд поліції.

Працівники ювенальної превенції встановили, що між ученицями 9-х класів виник конфлікт щодо розповсюдження неправдивих чуток. Агресивно налаштована дівчина викликала з уроку 14-річну дівчину і на коридорі почала її бити ногами. Принижувала нецензурною лайкою, нанесла ляпаси долонею по обличчю. Сварку помітила вчителька школи та розвела дівчат по різним навчальним класам.

Однак на цьому конфлікт між дівчатами не закінчився. Після школи дівчина зібрала компанію учениць у свою підтримку і перестріла на вулиці свою «жертву». Бійку відзняли на мобільний телефон і потім виклали у соцмережу Інтернет.

На відео попри гучну накладену музику чутно крики жертви. Дівчина, що знімала бійку, сміялася за кадром.

Наразі мати агресивної учениці притягнута до адміністративної відповідальності за булінг.

Дівчинка, яку побили, проходить судово-медичне обстеження для встановлення ступеню нанесення тілесних ушкоджень.

За фактом побиття учениці триває досудове розслідування.

Також за фактом нанесення тілесних ушкоджень 14-річний жительці села Вишеньки Бориспільського району відкрито кримінальне провадження за ст. 125 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, закон про протидію буллінгу сьогодні, 19 січня, набув чинності в Україні. Напередодні документ був опублікований в парламентській газеті «Голос України».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: