Боксера, підозрюваного у вбивстві співробітника держохорони, взяли під варту

Боксера, підозрюваного у вбивстві співробітника держохорони, взяли під варту
Суд постановив заарештувати чоловіка, який одним ударом вбив хлопця 

Прокуратура оскаржуватиме рішення Печерського суду, оскільки клопотала про взяття під варту без альтернативи застави

Киянина, підозрюваного у нанесенні смертельної травми співробітнику Управління державної охорони, взяли під варту на 2 місяці. Суд встановив йому заставу в розмірі 600 тисяч гривень.

Прокуратура Києва оскаржуватиме рішення Печерського районного суду, оскільки клопотала про взяття під варту без альтернативи застави.

Фігурантом справи є 36-річний кандидат у майстри спорту з боксу та кікбоксингу. Його підозрюють за статтею про умисне вбивство. 

Вночі 2 січня під час вуличного конфлікту киянин вдарив співробітника Управління державної охорони у щелепу. Від отриманої травми останній помер на місці. Підозрюваний у вбивстві зник з місця події, але 3 січня разом з адвокатом прийшов до поліції.

В мережі з’явилося відео бійки.

Раніше повідомлялося, що чоловік, якого обґрунтовано підозрюють у нанесенні смертельної травми 26-річному киянину під час конфлікту на вулиці, здався поліції. Зазначалося, що підозрюваний - киянин, 1982 року народження. 

За даними ЗМІ, підозрюваним у вбивстві є колишній боксер Петро Очеретяний, який виступав на профі-рингу у важкій ваговій категорії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: