Уряд встановив кінцевий термін подання заявок на «єПідтримку»

Уряд встановив кінцевий термін подання заявок на «єПідтримку»
Українці ще мають час для подання заявок на допомогу
фото відкритих джерел

Урядовий портал оприлюднив нову постанову

Кабінет Міністрів встановив, що 31 березня стане останнім днем подання заявок на отримання допомоги в рамках «єПідтримки». Відповідну постанову оприлюднено на Урядовому порталі.

«Установити, що останнім днем подання запитів (заявок) для отримання допомоги в рамках програми «єПідтримка» є 31 березня 2022 року», – йдеться у документі.

Як повідомлялося, 7 березня уряд затвердив перелік областей, жителі яких можуть отримати одноразову допомогу в розмірі 6,5 тис. грн. Програма поширюється на регіони, де тривають бойові дії: Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Запорізька, Київська, Луганська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Харківська, Херсонська та Чернігівська області, а також Київ.

Такі виплати можуть отримати наймані працівники, за яких сплачено ЄСВ, а також фізособи-підприємці всіх груп, що подали податкову звітність за 2021 рік або за четвертий квартал 2021 року. Щоб отримати виплату, людина повинна працювати на умовах трудового договору, гіг-контракту або іншого цивільно-правового договору.

Як повідомлялося, виплату в розмірі 6,5 тис. грн у рамках програми єПідтримка отримали вже понад 500 тис. громадян України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: