Популярний мобільний оператор піднімає тарифи

Популярний мобільний оператор піднімає тарифи
Популярний мобільний оператор піднімає тарифи на 20%

Vodafone підвищує тарифи на зв’язок в Україні на 20%

Упродовж травня двічі зміняться умови ряду тарифних планів мобільного оператора Vodafone Україна. В окремих тарифах вартість послуг оператора виросте в середньому на 20%.

Про це повідомили в пресслужбі мобільного оператора.

Як стало відомо, з 15 травня 2020 року зміняться умови тарифних лінійок RED Extra (XS, XS-2, S, M, L), RED (XS+, S, M, L), Unlim 3G, 3G+, а з 27 травня 2020 року – змінюються умови лінійок Vodafone SuperNet (Start, Pro, Pro-1, Unlim), Super Net Turbo 2019 і Joice.

«У середньому вартість цих тарифів зміниться на 20%. Детальну інформацію про зміни користувачі тарифів отримають в повідомленнях завчасно», – повідомили там.

Як повідомили в Vodafone Україна, зміни в тарифах викликані сукупністю кількох факторів, таких як витрати на будівництво нової інфраструктури, зростання навантаження на мережу (відповідно, зростання витрат на підтримку інфраструктури та розширення ємності) і практично повна відсутність доходів від роумінгу.

«Перераховані фактори, а також те, що Vodafone, на відміну від інших учасників ринку, не переглядав тарифи ні в кінці минулого року, ні на початку поточного, змушує компанію актуалізувати тарифи», — повідомили в компанії.

Водночас Vodafone не буде найближчим часом переглядати соціальні тарифи для найбільш чутливих груп населення. Зокрема, незмінними залишаються умови тарифної лінійки Family, яка включає безлімітні дзвінки в мережі + 60 хвилин на інші мережі, безлімітний обмін повідомленнями в Viber, WhatsApp, Skype, Telegram. Також без змін залишається архівний тариф Light і Light+.

До слова, зовсім скоро в українських селах має з’явитися швидкісний інтернет. Оператори мобільного зв’язку отримали ліцензії на «далекобійні» частоти. Відтепер вони зможуть при встановленні меншої кількості базових станцій покривати більшу територію.

Нові ліцензії отримали чотири оператори – «Київстар», «Водафон Україна» та «Лайфселл». Їм дали доступ до радіочастот у діапазоні 800-900 МГц.

Початок розвитку мереж заплановано на 1 липня. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: