МАУ змінила правила перевезення багажу на деяких рейсах

МАУ змінила правила перевезення багажу на деяких рейсах
МАУ виключила перевезення багажу до деяких міст світу зі свого найдешевшого тарифу
фото з відкритих джерел

МАУ прибрала багаж із найдешевших квитків на рейсах до Америки

Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» (МАУ) виключила перевезення багажу із найдешевшого тарифу Lite на рейсах з Києва до Нью-Йорка та Торонто, які планує запустити у червні. Про це пише Avianews.com.

Така зміна вже відображена у системі бронювання авіабілетів.

До цього найдешевші квитки економ-класу МАУ на рейсах до Америки включали ручну поклажу та одне місце багажу вагою до 23 кг.

Відтепер пасажири з квитками за тарифом Lite при польоті до Нью-Йорка та Торонто зможуть взяти з собою безкоштовно лише два місця ручної поклажі з вагою до 7 кг та 5 кг відповідно.

Тариф Lite на інших далеких рейсах авіакомпанії, як і раніше, включає одне місце багажу до 23 кг.

Нагадаємо, раніше авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» (МАУ) анонсувала перезавантаження низки маршрутів та запуск нових напрямків в рамках літнього сезону-2022. Зокрема, від 1 червня розширення мережі авіакомпанії передбачає відновлення програми рейсів з Києва до Гельсінкі, Варшави, Ніцци, Брюсселя, Копенгагену, Стокгольма та інших міст.

Крім того Ryanair скасував сім авіарейсів із України.

Також перед новим роком WizzAir оновив список анульованих маршрутів з України.

У січні українська авіакомпанія після двох тижнів польотів закрила новий маршрут. Причиною даного рішення авіакомпанія назвала «комерційні причини». Як правило, таким чином перевізники пояснюють нерентабельність перевезень, пояснюють у виданні.

Також повідомлялося, українська бюджетна авіакомпанія Bees Airline тимчасово зробила безкоштовним перевезення багажу за своїми найдешевшими тарифами.

Нагадаємо, новий український лоукостер полетить до Барселони та Тбілісі. Також іспанський лоукостер запустив рейси з Києва до Парижа.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: