Голова «Нібулона»: Під керівництвом Криклія лобіюють закон, що стане екологічною катастрофою для Дніпра

Голова «Нібулона»: Під керівництвом Криклія лобіюють закон, що стане екологічною катастрофою для Дніпра
Владислав Криклій лобіює законопроєкт, що пропонує без будь-яких погоджень виконувати днопоглиблення 

Законопроєкт легалізує тіньові схеми видобутку піску, - Вадатурський

Законопроєкт «Про внутрішній водний транспорт», що лобіюють міністр інфраструктури Владислав Криклій та голова парламентського Комітету з питань транспорту та інфраструктури Юрій Кисіль, принесе важкі наслідки для екології українських річок. Про це в інтерв'ю Latifundist.com заявив генеральний директор компанії «Нібулон» Олексій Вадатурський.

За словами глави «Нібулона», проєкт легалізує тіньові схеми видобутку піску при днопоглибленні Дніпра і дозволяє складувати його в будь-якому місці, без консультацій з експертами або громадою.

«Законопроект пропонує без будь-яких погоджень, в тому числі, і з екологами, громадськістю, місцевими органами влади, жителями міст і сіл виконувати днопоглиблення і складувати ґрунти в будь-якому місці, де захочуть. Це екологічна катастрофа для Дніпра», - попереджає Вадатурський.

На думку гендиректора «Нібулона», особливо насторожує перспектива безконтрольного видобутку радіаційного піску з річки Прип'ять, що у майбутньому може використовувати для будівництва в столиці.

Нагадаємо, українські ЗМІ повідомляли, що міністр інфраструктури Владислав Криклій ввів в українських портах одні з найвищих податків у світі.

Як повідомлялося, ДБР відкрила кримінальну справу проти міністра інфраструктури Криклія.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: