Популярна українська мережа домашніх напівфабрикатів вийшла на ринок США

Популярна українська мережа домашніх напівфабрикатів вийшла на ринок США
«Галя Балувана» відкрила перший магазин у США

По Україні мережа «Галя Балувана» має понад 700 франшиз

Відома українська мережа «Галя Балувана» вийшла на ринок США. Щоправда, там вони працюють під брендом Multi cook. Про це повідомив у Facebook власник мережі Володимир Матвійчук.

Популярна українська мережа домашніх напівфабрикатів вийшла на ринок США фото 1

Перший магазин мережі відкрили у Філадельфії.

«Ви зможете насолоджуватися смаком неперевершених українських страв, включаючи вареники, пельмені, чебуреки та багато інших», – написав він.

«Галя Балувана» – українська мережа домашніх напівфабрикатів. Заснована вона в Луцьку в лютому 2018-го. У мережі 700 франшиз у різних куточках України. Мережа повністю покрила український ринок на умовах франшизи, а потім вийшла і на європейський із новим розширеним проєктом Multi Cook. 

Зазначимо, керівники підприємств торгівлі мають найоптимістичніші очікування з-поміж інших видів економічної діяльності. Торгівля завдяки сталому внутрішньому попиту, сповільненню інфляції та достатній пропозиції товарів, позитивно оцінює перспективи свого розвитку. Про очікування бізнесу з посиланням на дослідження Нацбанку повідомив ексміністр економіки та ексголова Ради Нацбанку Богдан Данилишин. 

Читайте також: Як змінилася кількість нових ФОПів у 2023 році: неочікувані дані

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: