Найбільші українські забудовники об'єдналися в асоціацію девелоперів

Найбільші українські забудовники об'єдналися в асоціацію девелоперів
Завдання асоціації полягає в обʼєднанні експертизи та можливостей провідних компаній для розвитку українських міст
фото з відкритих джерел

Асоціація девелоперів створена як платформа для комунікації між бізнесом, експертним середовищем, державою та органами місцевого самоврядування

Найбільші компанії українського ринку нерухомості об’єднались в Українську асоціацію девелоперів для спільного розвитку галузі та відбудови України. Про це повідомляє сайт асоціації.

До Української асоціації девелоперів увійшли:  Stolitsa Group, KAN Development, Інтергал-Буд, Укрбуд Інвест, UDP, Русанівка інвест, Perfect Group, РІЕЛ, Д-І-М, АТ «Позняки-жил-буд» (Taryan group), Українські будівельні системи, SAGA Development, Futura Hata, Ковальська нерухомість, IB alliance, НЕСТ, Стандарт консалтинг груп, Ave-New та Асоціація західноукраїнських забудовників.

Голова правління асоціації Євген Фаворов зазначив, що завдання асоціації полягає в обʼєднанні експертизи та можливостей провідних компаній для розвитку українських міст.

«Відновлення та розвиток міст – це ключове завдання для відновлення української економіки та подолання колосальної демографічної кризи, яка поглиблюється внаслідок повномасштабної російської агресії. Це буде можливим, якщо Україна впроваджуватиме найкращі світові підходи до регулювання сфери девелопменту та планування міського розвитку», – зазначив він.

За словами Фаворова, Українська асоціація девелоперів створена як платформа для комунікації між бізнесом, експертним середовищем, державою та органами місцевого самоврядування. 

Члени організації виклали бачення своєї ролі в процесі відбудови у «Декларації засновників». Серед ключових напрямків роботи: аналітична діяльність, участь в оцінці та розробці нормативно-правових актів, оперативне інформування українських ЗМІ та закордонних партнерів України про ситуацію та можливості українського ринку девелопменту.

Раніше ми повідомляли, що для відбудови житла та соціальної інфраструктури в Україні, зруйнованих унаслідок російського вторгнення, потрібно близько 3,5 млн тонн сталі. Саме стільки треба, щоб відновити 65 тисяч будівель.

Нагадаємо, телеведучий «1+1» та продюсер Юрій Горбунов після невдач зі зйомкою скандального серіалу «СМТ Інгулець» за понад 30 млн грн пішов у будівельну галузь й став девелопером.

Читайте також: Будівельний бізнес – стоп? Телеведучий Горбунов ухвалив несподіване рішення

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

«Укрзалізниця» хоче збільшити тарифи на вантажні перевезення
Виконавча директорка Національної асоціації добувної промисловості оцінила тарифні плани «Укрзалізниці»
Європарламент підтримав ініціативу Єврокомісії щодо створення Фонду допомоги Україні (Ukraine Facility) на який заплановано виділити 50 млрд євро протягом 2024-2027 років
Україна за тиждень: ситуація в економіці та фінансових ринках
На вулицях Ізраїлю завжди багато людей, але зараз вони порожні
«Ніде немає роботи»: як війна з ХАМАСом б'є по економіці Ізраїлю
Китай не хоче газ від Путіна навіть по дуже хорошій ціні
Сі Цзіньпін знову зруйнував газові мрії Путіна
Російський диктатор Володимир Путін
Обвал рубля. Путін видав спеціальний указ
Сили оборони відбили сім атак ворога в районі Макіївки Луганської області
Підрозділи ракетних військ ЗСУ уразили пункт управління окупантів – Генштаб
Суд арештував майно трьох російських олігархів
Понад 17 млрд грн: в Україні арештовано всі активи трьох олігархів Путіна
«Укрзалізниця» планує переглянути тарифи на вантажні перевезення та збільшити їх на 20%
Голова Української аграрної конфедерації оцінив наслідки підвищення тарифів на залізничні перевезення
Генеральний директор Метінвесту взяв участь у дискусії про те, як держава та великий бізнес створюють нові експортні шляхи та розбудовують інфраструктуру в умовах війни
Відкриття портів Великої Одеси для експорту залізної руди збільшить завантаженість українських ГЗК – гендиректор Метінвест
Дата публікації новини: