Швидкий піар на «швидких». «Слуга народу» Нагорняк передав лікарням машини, до придбання яких не має стосунку?

Швидкий піар на «швидких». «Слуга народу» Нагорняк передав лікарням машини, до придбання яких не має стосунку?
Нардеп від партії  «Слуга народу» Сергій Нагорняк вручив головному лікарю у Боярці Лисянського району  у Черкаській області ключі від авто, купленого за кошти обласного бюджету

На Черкащині скандал за участю депутата-мажоритарника з монобільшості

Нардеп від партії  «Слуга народу» Сергій Нагорняк у 199 виборчому окрузі (центр - м. Жашків)  приїхав у село Боярка Лисянського району  в Черкаської області, щоб вручити головному лікарю ключі від автомобіля, який був куплений за кошти обласного бюджету.

Про це повідомляють на сторінці «Лисянщина На Долонях»  у Фейсбуці.

«Нардеп від партії  «Слуга народу» у 199 виборчому окрузі у Черкаській області (центр - м. Жашків) Сергій Нагорняк, спритно засвоїв програму «паблік рілейшнз», і її розділ «піар». За кошти обласного бюджету було закуплено для лікарських сільських амбулаторій 32 автомобілі Renault Duster, вартістю 464 тис грн. за шт. До цієї обласної програми нардеп немає жодного відношення, але прибув у село Боярка Лисянського району, щоб вручити ключі від автомобіля головному лікарю, і зробити фото... Хоча на сесії районної ради депутати були проінформовані, що автомобіль будуть передавати у Боярку голова райдержадміністрації і голова районної ради, але поки ті розкачувалися, Нагорняк зробив перехват», – йдеться у повідомленні.

скірн сторінки у Фейсбуці «Лисянщина На Долонях»скірн сторінки у Фейсбуці «Лисянщина На Долонях»

Нагадаємо, мер Черкас Анатолій Бондаренко, який послабив карантин у місті, запевняє, що його не притягнуть до кримінальної відповідальності.

Як повідомлялося, Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко оприлюднив знімок, на якому нібито знято листування з першим заступником голови Офісу президента Сергієм Трофімовим щодо ситуації навколо виходу з міста карантину.

Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом ухваленого у Черкасах рішення про послаблення карантинних обмежень. Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков пообіцяв жорстку відповідь на скасування карантинних обмежень у Черкасах.

В Офісі президента відреагували на «СМС-листування» з мером Черкас.

На Банковій пояснили походження вкиду про «СМС-листування» з мером Черкас.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: