Шубосховище, картини та посуд Hermes: журналісти показали зсередини палац кума Путіна (фото)

Шубосховище, картини та посуд Hermes: журналісти показали зсередини палац кума Путіна (фото)
Ремонт у палаці так і не завершили
фото: slidstvo.infо

Величезний палац Медведчука у Пущі-Водиці вражає розкішшю

Після початку російського вторгнення та вбивства тисяч мирних жителів, кум президента Росії Путіна український політик Віктор Медведчук зник з інформаційного простору. Відомо, що він втік зі свого київського маєтку, де мав сидіти під домашнім арештом за підозрою у держзраді.

Адвокати політика кажуть, що він «перебуває у «безпечному місці», але де саме – невідомо. За інформацією джерел «Слідства.Інфо», Медведчук офіційно не виїжджав за межі України. Його дружина Оксана Марченко за кілька днів до початку війни виїхала у Білорусь, а напередодні вторгнення Росії в Україну записала відео у Москві.

Поки кум Путіна сидів під домашнім арештом, він також реконструював свій палац під Києвом – поблизу мальовничої Пущі-Водиці. Днями на територію палацу прийшли активісти, які взяли його під тимчасовий контроль, аби мародери не розікрали речі та коштовності. Активісти чекають на правоохоронців, щоб ті описали та заарештували майно.

Журналістам «Слідства.Інфо» вдалося потрапити на територію палацу і на власні очі побачити, як він виглядає зсередини і що там зберігав кум Путіна.

Активіст впустили журналістів до палацу Медведчука. Сам палац зараз порожній. Сім’я Медведчука його реконструювала і перебудовувала, тому всередині зараз лише голі стіни й деревʼяні балки. Ймовірно, будівельники теж втекли з палацу, бо там досі висять куртки та особисті речі. На підлозі розкладено гіпсовий орнамент майбутньої стелі.

Масштаб палацу вражає. Там мало бути більше сотні окремих приміщень: зали, кухні, спальні та вітальні. Сам будинок має площу більше двох тисяч квадратних метрів.

Вглибині палацу завершувалося будівництво басейну, вже навіть оздобили стіни мармуровою плиткою. «Сподіваюся, майбутньому цей маєток стане комплексом відпочинку для дітей», — каже активіст Петро.

На території палацу Медведчука є ще кілька будинків. Біля озера розташований будиночок у японському стилі, з іншого боку – інший, схожий на мисливський.

Поки у палаці тривала реконструкція, багато цінних речей та предметів розкоші Медведчуки заховали у картонні коробки і перенесли до господарських приміщень. Кімнати заставлені вщент картинами, іконами, гобеленами та статуетками. Більшість з них просто лежать одна на одній. Поміж картин поставили гральний автомат Admiral XXXL.

У наступній кімнаті – теж картини. Із золотої рами нас дивиться дружина Медведчука Оксана Марченко, поряд лежить рамка з написом «Оксана Марченко лучшая».

Поряд розташований гардероб з платтями та вечірнім вбранням, ймовірно, Оксани Марченко. Деякі сукні нагадують ті, у яких Марченко виступала на телеекранах.

На підвіконні стоїть стаціонарний телефон з підписами на кнопках: «релакс-зона», «джакузі», «басейн», «біла кімната», «спортзал», «камінна зала», кабінети, спальні та багато іншого. Навіть «кінотеатр» і «колиба».

Далі знаходиться «шубосховище» — це окрема кімната, де зберігаються хутряні речі дружини кума Путіна. Журналісти нарахували кілька десятків шуб та інших елементів гардеробу. На поличках стоять голови манекенів з хутріними шапками на них.

Збоку у коридорі стоять великі коробки, всередині – менші коробки помаранчевого кольору з логотипом Hermes Paris. Це розкішні тарілки та сервізи, які коштують сотні, а іноді й тисячі євро за одиницю. Приміром, одна ця невелика тарілка із зображенням леопарда коштує 11 тис. грн. Посуду цієї елітної марки у коробках — десятки чи сотні штук.

У підвалі Медведчуки зберігали валізи Louis Vuitton та інші дороговартісні предмети. З-під чорного сміттєвого пакету видно валізу, яка зовні нагадує модель Louis Vuitton Alzer-80. На офіційному сайті вона коштує близько 400 тис. грн.

Поряд із кришталевою люстрою стоїть кулемет «Максим». Із напису дізнаємося, що кулемет Медведчуку подарували його охоронці та водії у 2004 році на честь 50-річчя.

Варто зауважити, що палац перебував у стані реконструкції, у ньому не жили, тобто наврядчи зберігали тут найцінніші речі – лише ті, якими у щоденному побуті не були потрібні.

Активісти поки не розуміють, скільки часу займе опис цього майна і що з ним далі робити. Вони лише сподіваються, що маєток і всі ці коштовні речі стануть власністю держави.

Як відомо, 2 листопада суд обрав Медведчуку новий запобіжний захід. Перед цим йому оголосили про підозру в держзраді та фінансуванні тероризму у справі про контрабанду вугілля з окупованого Донбасу. Згодом Медведчук прокоментував домашній арешт та заявив, що на Донбасі нема війни з Росією.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: