Сенцов майже відновив попередню вагу після голодування

Сенцов майже відновив попередню вагу після голодування
Олег Сенцов надіслав листа

За словами українського режисера, під час свят його не переводили у штрафний ізолятор

Український режисер та політв'язень Олег Сенцов написав листа з російської колонії, у якому повідомив, що набрав вагу до тієї, яка в нього була до ув'язнення. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення російського правозахисника Миколу Щура у Facebook

Як зазначається, Сенцов розповів, що у штрафний ізолятор його не переводили під час свят.

«Олег Сенцов надіслав лист від 17 січня. Пише, що займається спортом, набрав вагу майже таку ж, яка була на волі. За останній місяць списав три ручки. На новорічні свята його, на відміну від Саші Кольченко, в ШІЗО НЕ садили», - написав Щур.

Також правозахисник розповів, що Сенцов передав привіт полоненим українським морякам і слова подяки всім волонтерам, які їм допомагають.

Нагадаємо, український політв'язень Олег Сенцов припинив голодування, що тривало протягом 145 днів, 6 жовтня 2018 року. За час голодування у політв'язня значно погіршився стан здоров'я. Крім того, він схуд на 30 кілограмів.

Також раніше повідомлялося, що 21 грудня Сенцова виписали з медичної частини колонії і перемістили в загін для подальшого відбування покарання.

Перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко повідомила, що одержала листа від політв'язня Олега Сенцова, де він похвалив Порошенка і Клімкіна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: