Розвідка повідомила чисельність російських солдатів в Україні

Розвідка повідомила чисельність російських солдатів в Україні
На території нашої країни також перебуває велика кількість російського озброєння
фото з відкритих джерел

Для поповнення втрат у Росії весь літній період продовжувалась мобілізація 

Станом на зараз РФ зосередила на території України понад 400 тис солдатів – їхньої кількості достатньо лише для операцій на окремих ділянках фронту. Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телеканалу «Київ24».

«Сил достатньо для окремих операцій на окремих ділянках фронту. І угрупування окупантів в Україні на тимчасово окупованих територіях, нагадуємо, це понад 400 тисяч російських військовослужбовців. І, звісно, це чимала кількість особового складу», – зазначив Юсов.

За його словами, на території України перебуває велика кількість російського озброєння. Крім цього, окупанти розконсервують та постачають на фронт нову зброю.

«Про повторення сценарію, який був у лютому 2022 року, не йдеться. Але на окремих ділянках – так, ворог і далі намагатиметься проводити окремі наступальні операції», – підкреслив Андрій Юсов.

Представник ГУР додав, що в Росії продовжується мобілізація, причому вона тривала весь літній період.

Нагадаємо, російські окупанти не припиняють обстріли доріг, які ведуть до Авдіївки, що ускладнює проведення евакуації жителів та доставку гуманітарної допомоги. Начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш зазначив, що станом на сьогоднішній ранок в Авдіївці залишається 1601 людина, і місцеві жителі неохоче залишають місто, а умовити їх – не просто.

Читайте також: СБУ ледь не вбила начальника Генштабу Росії Герасимова

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: