«Прямий» вже два місяці лідирує в рейтингу інформаційних каналів

«Прямий» вже два місяці лідирує в рейтингу інформаційних каналів

Український телеканал «Прямий» посів перше місце за попередніми даними рейтингів телепереглядів за останні два місяці.

Про це свідчать дані телепанелі які належать ТОВ «ІТК»; дослідник ТОВ «АСНільсен Юкрейн»; моніторинг ТОВ «Комунікаційний альянс».

«Так, ми стали лідером серед усіх інформаційних каналів України за всіма віковими категоріями 18+ по всій Україні та Києву зокрема», - оголосила пресслужба телеканалу, додавши до повідомлення відповідні графіки.

Нагадаємо, 7 листопада працівники Державного бюро розслідувань проводили обшуки у власника телеканалу «Прямий», колишнього народного депутата Володимира Макеєнка.

Нагадаємо, міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський на парламентських слуханнях про безпеку журналістів 6 листопада заявив, що в Україні планують запровадити відповідальність журналістів за розповсюдження неправдивої або маніпулятивної інформації.

Як повідомлялося, ДБР проводить слідство щодо можливого ухилення від сплати податків п’ятим президентом України Петром Порошенком під час купівлі-продажу телеканалу «Прямий».

Державне бюро розслідувань у липні вже проводило слідчі дії в приміщенні телеканалу «Прямий» у рамках розслідування можливих зловживань п'ятого президента Петра Порошенка під час купівлі-продажу телеканалу. 

До слова, директор Державного бюро розслідувань Роман Труба заявив, що Порошенко 15 разів не з’явився на допит у ДБР у провадженнях, в яких він фігурує. 

 Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: