Політолог: російські ДРГ діють і в інформаційній сфері

Політолог: російські ДРГ діють і в інформаційній сфері
Ворог атакує не тільки ракетами, але й фейками
фото з відкритих джерел

ЗСУ і влада продовжують тримати фронт і зараз найголовніше – триматися єдиної консолідованої позиції 

Політолог Олег Постернак назвав основну тему, якою російські інформаційно-психологічні підрозділи РФ супроводжують ракетні удари по інфраструктурі України.  

«Тема відключення світла, що може породжувати нервові стани, роздратування та почуття безвиході серед громадянської спільноти. Найближчим часом, думаю, слід очікувати дуже багато коментарів, меседжів з метою досягнення розколу між місцевою і центральною владою, їдкі та критичні випади в бік Зеленського, Залужного, Шмигаля, Кличка, «Укренерго» тощо», – написав він на своїй сторінці у Facebook. 

Постернак спрогнозував канали комунікації, які використовуватиме російська пропаганда.

«Не виключаю і замовних опитувань, – вважає політолог. – ДРГ ж діють і в інформаційній сфері. Тому проникнення ворожих повідомлень можливе не лише в медійний простір, а навіть в чати будинків у Viber та Telegram».  

Як уже писав «Главком», сьогодні вранці під час масштабної повітряної тривоги російські загарбники випустили ракети по території України. Жителі кількох областей повідомили про вибухи. Зокрема, вибухи прогриміли у столиці, Київській, Харківській, Полтавській, Дніпропетровській та Черкаській областях. Також відомо, що після вибухів на Дніпропетровщині частково зникло електропостачання. 

Як стало відомо, Росія здійснила масований обстріл газовидобувної інфраструктури України.

Читайте також: «Маємо пройти цю зиму». Зеленський показав зворушливі фото боротьби українців

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: