Під час презентації Національної платформи примирення сталися сутички (відео)

Під час презентації Національної платформи примирення сталися сутички (відео)
Радник глави РНБО Сергій Сивохо на презентації Національної платформи примирення

Зіткнення почалися після того, як Сивохо заявив, що в Україні йде гібридна війна, одним зі способів ведення якої є ініціювання внутрішнього конфлікту і його підтримка з боку Російської Федерації

У Києві сталися сутички на презентації Національної платформи примирення. Про це повідомляє кореспондент «Главкома».

Зазначається, що зіткнення почалися після заяви радника глави РНБО Сергія Сивоха про те, що в Україні йде гібридна війна, одним зі способів ведення якої є ініціювання внутрішнього конфлікту і його підтримка з боку Російської Федерації.

«Після цих слів ветерани полку Азов почали штовханину. Вони почали закидати раднику секретаря РНБО, що він говорить про внутрішній конфлікт, а не про війну проти Росії. Організатори конференції оголосили про її завершення. Сивохо намагався покинути приміщення, але його штовхнули і він впав. Поліція не втручалася», - поінформував журналіст.

Як повідомлялося, 11 березня радник секретаря РНБО Сергій Сивохо заявив, що в процесі інтеграції України в НАТО немає жодних змін, а реальні перспективи вступу до Альянсу відсутні. Він аргументував це тим, що Україна не може вступити в НАТО через «внутрішній конфлікт».

Нагадаємо, сьогодні, 12 березня, радник секретаря Ради національної безпеки і оборони України Сергій Сивохо мав презентувати Національну платформу примирення і єдності.

«Ця платформи створена в рамках виконання завдань, сформульованих президентом щодо гуманітарної політики реінтеграції Донбасу. Ми довго працювали разом з міжнародними експертами, разом з конфліктологами, політологами. І тому народилася платформа», - анонсував Сивохо свою презентацію у середині лютого.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: