Петиція з вимогою звільнити Єрмака набрала потрібну кількість голосів

Петиція з вимогою звільнити Єрмака набрала потрібну кількість голосів
У петиції наголошується, що після призначення Андрія Єрмака керівником Офісу президента різко пришвидшився процес капітуляції України перед Росією

Станом на 15.30 22 квітня петиція набрала 25 352 голоси з 25 000 необхідних.

На сайті президента України петиція з вимогою звільнити керівника Офісу президента Андрія Єрмака набрала потрібну кількість голосі.

Станом на 15.30 22 квітня петиція набрала 25 352 голоси з 25 000 необхідних.

.png_56

У петиції наголошується, що після призначення Андрія Єрмака керівником Офісу президента різко пришвидшився процес капітуляції України перед Росією. «Глава Офісу має тісні контакти із заступником глави адміністрації Путіна – Козаком, який є автором «примирення» Придністров’я та Молдови. Чим воно обернулося для Молдови, добре відомо – через Придністров’я Росія дестабілізує Молдову», - йдеться у зверненні.

Автори петиції зазначають, що подібний до Молдови сценарій Росія прагне реалізувати і в Україні, а його провідником тут є Андрій Єрмак. 

У петиції наголошується, що «крім того Андрій Єрмак став уособленням корупції в команді Зеленського». «Єрмака та його родича звинувачують в торгівлі державними посадами. Так само, із засобів масової інформації відомо, що Андрій Єрмак застосовує тиск на депутатів Верховної Ради України», -  відзначають автори звернення.

Нагадаємо, 29 березня, нардеп від «Слуги народу» Гео Лерос виклав відео, на яких брат глави Офісу президента Андрія Єрмака – Денис Єрмак – обговорює питання призначення на різні державні посади.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: