Найближчий соратник Зеленського розповів, як той змінився за рік на посаді президента

Найближчий соратник Зеленського розповів, як той змінився за рік на посаді президента
Володимира Зеленського нинішній статус не обтяжує, запевняє його найближчий соратник

«Навантаження на президента, як на мене, надлюдське», - Сергій Трофімов

Перший заступник голови Офісу президента Сергій Трофімов розповів в інтерв’ю «Главкому», що президент Володимир Зеленський за рік виріс професійно.

«Мені здається, коли абсолютно інший ритм, відповідальність та спектр завдань, людина змінюється. Але є речі, які в ньому не змінюються: це бажання допомогти людям, розвивати країну», - стверджує Трофімов.

Найближчий соратник Зеленського запевняє, що президента нинішній статус не обтяжує, принаймні, він такого не помічав. «Особисто мої нерви вже трошки здають – я ось заспокійливий чай п'ю» - говорить Трофімов.

Посадовець каже, що проблема з нервами – це професійна хвороба всіх. «Тут, в Офісі, є поліклініка для співробітників, вони слідкують за якимись медичними показниками і дають зворотній зв’язок. Я відчув, як почав почуватися набагато гірше. Кажуть: це – професійна історія, не ти перший, не ти  останній», - поскаржився Трофімов.

Перший заступник Офісу президента говорить, що дуже складно працювати з постійним великим потоком інформації. «Для мене це дуже незвично, це сильно виснажує. За пів дня вихідного неможливо відновитися. Тому навантаження на президента, як на мене, надлюдське. Звісно, щось в ньому змінилось», - сказав Трофімов і додав, що попри все його стосунки з президентом дотепер «прості робочі».

«Наші відносини мають довіру, це важливо», - наголосив Трофімов.

До відома, нинішній перший заступник глави Офісу президента Сергій Трофімов ще рік тому був виконавчим продюсером студії «95 квартал» і відповідав за кіновиробництво. Сьогодні ж в Офісі президента він обіймає другу за ієрархією посаду після Андрія Єрмака. Головний функціонал Трофімова – очі і вуха президента в регіонах. Саме він опікується підбором кадрів, які Київ відправляє керувати обласними та районними адміністраціями.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: