На Великдень правопорядок охоронятимуть більше 20 тисяч поліцейських

На Великдень правопорядок охоронятимуть більше 20 тисяч поліцейських

Очікується, що участь у Великодніх богослужіннях візьмуть участь близько 9 мільйонів осіб

Більше 20 тисяч поліцейських дбатимуть про безпеку і правопорядок під час Великодніх свят. Про це повідомив заступник глави Нацполіції - керівник патрульної поліції Олександр Фацевич.

За його словами, в ніч із 7 на 8 квітня 2018 року в усіх регіонах держави у майже 15,6 тисячах культових споруд відбудуться Великодні богослужіння. Очікується, що участь у цих заходах візьмуть близько 9 мільйонів осіб.

За словами заступника глави Нацполіції, публічну безпеку та порядок під час Великодніх вихідних забезпечуватимуть майже 20,5 тисячі поліцейських.

«Ми передбачили також достатню кількість резервів для реагування на зміни в оперативній обстановці. Будуть працювати слідчо-оперативні групи, які документуватимуть всі кримінальні правопорушення», ‒ додав Фацевич.

На сьогоднішній день працівники поліції спільно з Державною службою з надзвичайних ситуацій здійснили обстеження майже 6,9 тис. культових споруд. Правоохоронці перевіряють стан пожежної безпеки, а також обстежують культові споруди з метою виявлення вибухонебезпечних предметів або легкозаймистих речовин.

Водночас перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий повідомив, що в період з 7 по 9 квітня для забезпечення оперативного реагування на надзвичайні ситуації залучатиметься близько 7 тисяч особового складу ДСНС та 2 тисяч одиниць спецтехніки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: