Ексміністр оборони Резніков знайшов нову роботу

Ексміністр оборони Резніков знайшов нову роботу
Рада звільнила Резнікова з посади міністра оборони 5 вересня 2023 року
фото: mil.gov.ua

Резніков обійняв посаду директора Безпекових та оборонних програм в Інституті майбутнього

Колишній міністр оборони України Олексій Резніков став новим директором Безпекових та оборонних програм в Інституті майбутнього (Ukrainian Institute for the Future). Про це повідомив співзасновник інституту Ігор Ліскі у Facebook.

«Зараз це самий актуальний напрямок і ми дуже віримо, що саме Олексій Резніков зможе дати свіжий поштовх в сфері оборони і безпеки нашої країни. Чекаємо на ваші ідеї, думки і співпрацю. Обіцяємо новий рівень аналітики, змісту та дискусії!», – йдеться у його повідомленні.

Ексміністр оборони Резніков знайшов нову роботу фото 1
фото: Ігор Ліскі/Facebook

Ліскі опублікував спільне фото з Резніковим. На світлині також присутній ще один співзасновник Безпекових та оборонних програм Анатолій Амелін.

Нагадаємо, 5 вересня минулого року Верховна Рада звільнила Олексія Резнікова з посади міністра оборони, а 6 вересня призначила замість нього колишього голову Фонду держмайна Рустема Умєрова.

Як повідомлялося, на початку січня уперше після відставки колишній міністр оборони України Олексій Резніков з'явився на людях. Його помітили у Києві на Байковому цвинтарі під час відкриття меморіалу колишньому президенту Леоніду Кравчуку. На церемонії також були присутні олігарх та нардеп Григорій Суркіс та спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук.

Читайте також: Як Міноборони залишило армію без трусів. Рахункова палата опублікувала результати ревізії

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: