«Буковель» відновив роботу

«Буковель» відновив роботу
Скріншот: Буковель Bukovel/Facebook

Українські Карпати знову можуть вітати туристів, запевнив співвласник туркомплексу «Буковель»

Гірськолижний курорт «Буковель» відновив свою роботу у зв’язку з тим, що Прикарпаття вийшло з червоної зони карантину, повідомив в Facebook співвласник туристичного комплексу Олександр Шевченко.

За його словами, відновлюється можливість людям «працювати та отримувати достойну заробітну плату».

«Якимось таємним чином ми перескочили з червоної зони відразу до жовтої. Українські Карпати зараз знову можуть вітати туристів», – додав він.

Сезон у Карпатах триватиме до кінця квітня.

Наразі в «Буковелі» працюють підйомники №1, 2 та 7. Зазначається, що з кожним днем відкриватимуть все більше підйомників, трас та інших об’єктів.

Наприкінці березня повідомлялось, що на Прикарпатті послаблюють карантин, але Буковель залишається закритим.

Після віднесення Івано-Франківської області до «червоної» карантинної зони з 26 лютого на «Буковелі» були введені більш суворі карантинні обмеження: заклади громадського харчування працюють тільки навинос, скасовані масові заходи, концерти і розважальні програми.

За словами постійних відвідувачів і співробітників, кількість відпочивальників для цієї пори року невелика, незважаючи на чудові погодні умови для катання.

Нагадаємо, за минулу добу, 9 квітня, в Україні зафіксовано 17463 нових випадків коронавірусної хвороби Covid-19. Минулої доби було госпіталізовано 4709 осіб, від ускладнень хвороби померли 398 людей, одужали – 10722 особа.

Читайте також:
Які відчуття атакують вас під час пандемії?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: