Буданов розповів, куди ціляться ударні дрони на території РФ

Буданов розповів, куди ціляться ударні дрони на території РФ
Кирило Буданов: «Ми коли відпрацьовуємо певні дії по об'єктах оборонно-промислового комплексу, ставимо за мету тільки одне: уповільнити виробництво російського озброєння»
фото з відкритих джерел

В останні тижні був уражений завод із виробництва електроніки для ракет «Кремній-ЕЛ»

Однією з головних цілей ударних безпілотників на території РФ стали підприємства російського військово-промислового комплексу, які працюють на ракетобудування.

Про це повідомив начальник головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов в коментарі NV.

Як зазначив глава розвідки, третина всіх заводів, які зайняті в цій сфері, розташовані в європейській частині Росії. Отже, вони є досяжними цілями для дронів.

Зокрема, в останні тижні був уражений завод із виробництва електроніки для ракет «Кремній-ЕЛ», що знаходиться в російському Брянську. Він став ціллю атаки дронів не вперше. Крім того, під удар потрапив Редкінський дослідний завод з виробництва компонентів ракетного палива. По підприємству, розташованому в Тверській області РФ, вдарили 13 вересня.

Буданов наголосив, що в російських об'єктах, «що піддалися якомусь невідомому впливу», можна побачити одну деталь – усі вони працюють на російський військово-промисловий комплекс.

«Ми коли відпрацьовуємо певні дії по об'єктах оборонно-промислового комплексу, ставимо за мету тільки одне: уповільнити виробництво російського озброєння», – резюмував начальник розвідки.

Як повідомлялося, Москва та Підмосков'я опинилися під ударом безпілотників.

Читайте також: Дрони атакували Москву і розбомбили… російську пропаганду

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: