Бачила тільки кров: поліцейські знайшли окуляри жінки, загиблої в Костянтинівці

Бачила тільки кров: поліцейські знайшли окуляри жінки, загиблої в Костянтинівці
фото: зі сторінки Facebook Руслана Осипенка

Унаслідок потужного удару російської армії по місту Костянтинівка Донецької області загинуло 6 людей

Після потрапляння снарядів окупантів у Костянтинівці Донецької області поліцейські знайшли на місці скривавлені окуляри мертвої жінки. Про це на своїй сторінці у Facebook написав начальник Головного управління Національної поліції у Донецькій області  Руслан Осипенко.

«Останній погляд вбитої росіянами жінки… Його бачили поліцейські, які сьогодні рятували людей на місці обстрілу в Костянтинівці. Це неможливо ані забути, ані пробачити. Ці окуляри належать 58-річній жінці, яка загинула під ворожими снарядами. Їх знайшли поліцейські, коли дістались до постраждалих, аби надати допомогу, а також забрати загиблих. Жінка загинула разом з п'ятьма іншими цивільними мешканцями», – написав Руслан Осипенко.

Нагадаємо, вчора ворог завдав два удари з С-300 та здійснив чотири залпи з РСЗВ «Ураган». «Пошкоджено 16 багатоквартирних будинків, 8 приватних будинків, дитячий дошкільний заклад, будівля Костянтинівської державної податкової інспекції, газові труби, 3 автомобілі», – перерахував наслідки керівник Офісу президента Андрій Єрмак. 

Як зазначає Офіс генпрокурора, у Костянтинівці внаслідок обстрілів загинули шестеро мирних мешканців – троє жінок та троє чоловіків.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, триває чотириста четверта доба широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України. Протягом доби противник завдав три ракетних та 17 авіаційних ударів, здійснив понад 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та цивільній інфраструктурі населених пунктів. Високою залишається ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Читайте також: 

Данілов спрогнозував, коли відбудеться розпад Росії

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: