Аліна Паш визнала: таки виступала в окупованому Криму. Не сама, а з... Народною артисткою України

Аліна Паш визнала: таки виступала в окупованому Криму. Не сама, а з... Народною артисткою України
Аліна Паш зізналася, що виступала в окупованому Криму з Іриною Білик
фото з відкритих джерел

Раніше Аліна Паш жодного разу не згадувала про свою колегу по сцені

Співачка Аліна Паш, яка перемогла в Нацвідборі й мала представляти Україну на «Євробаченні», але була дискваліфікована, бо відвідувала окупований Крим, поділилася деякими подробицями поїздки. У Stories Instagram вона написала, що їздила туди разом з Народною артисткою України Іриною Білик.

Паш опублікувала скріншот посту зі сторінки одного з інформагентств, в якому було сказано, що співачка скаржиться на цькування, хоча допомагає українській армії, але цього виявилося замало, щоби реабілітуватися в очах українців після її виступу в Криму.

«По-перше, після перемоги України я привітала Kalush Orchestra, як і підтримувала до. По-третє, я не виступала у РФ. Якщо ви маєте на увазі мій виступ на бек-вокалі з Іриною Білик у її друзів на весіллі в Криму, то не треба визнавати Крим російським. Крим – це Україна», – написала Паш.

Скріншот з Instagram Аліни Паш Скріншот з Instagram Аліни Паш

Нагадаємо, скандал з Аліною Паш виник через те, що раніше співачка в телеінтерв’ю сама повідомляла, що незаконно відвідувала окупований Крим з території Росії у 2015 році, а згодом відхрестилася від цієї заяви. Після цього вона надала фейкову довідку, що нібито відвідувала Крим через український пункт пропуску.

На «Євробачення-2022» в італійський Турин від України врешті поїхав гурт Kalush Orchestra, який переміг конкурс із піснею Stefania. Друге місце посіла Велика Британія, третє здобула Іспанія.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: