Зеленський закликав світ створити нову систему глобальної безпеки: про що йдеться

Зеленський закликав світ створити нову систему глобальної безпеки: про що йдеться
Зеленський запропонував створити систему глобальної безпеки на базі україської державної платформи United24
фото: скріншот

На базі українського державного фонду United24 може вирости система світової безпеки

Президент України закликав міжнародні структури долучитися до підтримки України через державний фонд United24 (U24), на основі якого у подальшому може вирости нова глобальна система. Таку ідею Володимир Зеленський запропонував під час свого онлайн-виступу на Всесвітньому економічному форумі в Давосі.

За словами Зеленського, головним у платформі U24 є цільовий характер роботи.

«А в подальшому під цим брендом ми пропонуємо створити глобальну структуру, яка зможе протягом 24 годин дати достатню підтримку для будь-якої країни, що зазнала воєнного нападу, стихійного лиха чи пандемії», – зазначив президент України.

Зеленський пояснив, що Україна пропонує новий формат гарантій безпеки на основі того, через що проходить сама, і наголосив на необхідності існування прецеденту вчасної допомоги кожному, хто її потребує.

«Є, наприклад, служба 911 – має бути служба United24, яка в глобальному масштабі гарантуватиме безпеку», – висловив упевненість глава держави.

Нагадаємо, що у своєму онлайн-виступі Володимир Зеленський наголосив – нинішні санкції проти країни-агресора були потрібні ще 2014 року.

А голова Давоського форуму наголосив на необхідності запровадження нового «плану Маршалла» для України, яка постраждала від російської агресії.

Президент України також запропонував створити організацію експортерів продовольства.

Додамо, що у Давосі на місці колишнього Російського дому відкрилася виставка «Дім військових злочинів Росії», яка продемонструвала наслідки звірств рашистів на території України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: