Зеленський на засіданні Ставки повідомив про успіхи ЗСУ на фронті (відео)

Зеленський на засіданні Ставки повідомив про успіхи ЗСУ на фронті (відео)
Зеленський зазначив, що окремо на засіданні було обговорене питання міжнародної політики
фото: president.gov.ua

Володимир Зеленський: «Молодці, хлопці! Дякую й тим, хто потужно знищує логістику та бази окупантів на нашій землі. Є результати» 

Надана союзниками зброя ефективно допомагає ЗСУ знищувати логістику та бази окупантів. Вже є певні позитивні результати. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у своєму зверненні після того засідання Ставки головнокомандувача.

«Провів засідання Ставки. Важливі доповіді командувачів. Дякую кожному воїну, кожній нашій бригаді, які міцно тримають позиції. Авдіївка, Бахмутський напрямок, Марʼїнка, Шахтарський напрямок. І Купʼянськ, і Запорізький напрямок. Молодці, хлопці! Дякую й тим, хто потужно знищує логістику та бази окупантів на нашій землі. Є результати. Я дякую деяким нашим партнерам: ефективна зброя, як ми й домовлялись», – сказав президент.

Зеленський зазначив, що окремо на засіданні було обговорене питання міжнародної політики.

«Окремо обговорили міжнародну політику, наявні зміни. Урядовці доповідали, розвідка також. Викликів багато. Але, якими б не були загрози, наша відповідь – це наша сила, наша єдність. Захищати Україну та державні інтереси, бути в обороні або з обороною, допомагати, дбати про тих, хто поруч, знайти своє місце в спільній роботі народу – це важливо», – уточнив глава держави.

Нагадаємо, сьогодні ЗСУ завдали ударів по аеродромах окупантів біля Луганська й Бердянська.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: