«Викриття Порошенка у Лондоні» спровокувало несподівану реакцію українців

«Викриття Порошенка у Лондоні» спровокувало несподівану реакцію українців

Телеканал «1+1» отримав добрячу порцію критики від українців за «сенсацію» про Порошенка у Лондоні

фото: скріншот

Мережа обурена поведінкою журналістки та темами, які під час війни обирає телеканал «1+1»

Телеканал «1+1» видав у ефір сюжет про те, як журналістка каналу начебто випадково зустріла п’ятого президента України Петра Порошенка та його сім’ю у одному із лондонських готелів.

За словами журналістки Наталки Гончарової, у цьому готелі вона зустрічалася із знайомою, аби передати ліки з України. І нібито випадково побачила родину Порошенків – тут же розпочавши зйомку на телефон.

Представниця телеканалу також заявила, що дружина п’ятого президента Марина Порошенко буцімто зламала їй ніготь.

Сюжет ТСН викликав бурхливу реакцію українців, але не ту, на яку розраховували автори.

У коментарях під постом на Facebook-сторінці ТСН українці не добирали слів, аби продемонструвати своє ставлення до таких сюжетів під час війни. Каналу нагадали і зв’язок із олігархом Ігорем Коломойським, і поблажливе ставлення до провладних та проросійських депутатів.

Крім того, під сумнів українці поставили саму історію журналістки, яка нібито випадково зустріла Порошенків у Лондоні, де чомусь саме у одному з найдорожчих готелів зранку передавала подрузі ліки, які у Британії «неможливо купити без рецепту».

Українці різко прокоментували вчинок журналістки, яка, судячи з коментарів, має радіти, що усе обійшлося лише нібито зламаним нігтем.

Іронізуючи над сюжетом, українці згадали «новину» про те, як Порошенко нібито убив свого брата. Цей сюжет з’явився на «1+1» під час передвиборчої кампанії 2019 року.

Сюжет розкритикували навіть ті, хто не вважає себе прихильником п’ятого президента, як от журналістка Мар’яна П’єцух.

Нагадаємо, що попередній закордонний візит Петра Порошенка також обернувся скандалом. Тоді російські соцмережеві пропагандисти та Telegram-канали, які пов'язують із Офісом президента України, стверджували, що Порошенко втік і не повернеться. Але за кілька днів п'ятий президент уже був у Львові.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: