Україна відмовилася від переговорів на умовах Путіна

Україна відмовилася від переговорів на умовах Путіна
Путін погрожує Україні ще більшою агресією 
фото із російських ЗМІ

Умови, які передала через посередників російська сторона, Україну не задовольняють

Росія поширює фейк, що Україна нібито відмовляється від переговорів. Натомість українська сторона запевняє, що готова говорити, однак лише на своїх умовах.

Відповідну інформацію підтвердили «Главкому» в Офісі президента. Там наголосили, що перемовини можливі, однак тільки на умовах Києва.

«Так. Україна відмовилася від переговорів Тому що умови, які передала через посередників російська сторона, нас не задовольняють. Це була спроба змусити нас до капітуляції. Ми передали їм сигнал, що умови можливого мирного договору можливі за умов Києва, а не Москви», – заявив Олексій Арестович.

Раніше Кремль офіційно заявив, що Україна начебто відмовилася від переговорів із Росією. Також у повідомленні йдеться, що очільник країни-агресорки Володимир Путін посилить агресію проти України.

Удень 25 лютого президент України Володимир Зеленський виступив із черговим зверненням щодо ситуації із російським вторгненням. Зеленський закликав Путіна сісти за стіл переговорів, щоб зупинити загибель людей.

Згодом стало відомо, що Путін хоче вести переговори із Зеленським. Він готовий направити у Мінськ російську делегацію для переговорів з Україною. Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що очікує Путіна та Зеленського в Мінську.

Глава МЗС Росії Сергій Лавров пояснив причину повномасштабного вторгнення до України. За словами, головного дипломата Кремля, інтересом Росії є «незалежність українського народу». Міністр також розшифровував, що криється за цим цинічним формулюванням. Насправді Кремль хоче встановити в Україні свій уряд.

Колишній російський депутат Ілля Пономарьов зазначає, що Путін розраховував на бліцкриг та «легку прогулянку», а нарвався на патріотів України, які готові до смерті боронити незалежну державу.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: