У БПП підозрюють, що скандальний список російських санкцій з’явився лише заради Тимошенко

У БПП підозрюють, що скандальний список російських санкцій з’явився лише заради Тимошенко
Заступник голови фракції БПП у Верховній Раді Ігор Кононенко
Фото: Главком

Найближчий соратник президента пояснив, чому він і Порошенко не переслідуються російським урядом

Ігор Кононенко, заступник голови фракції БПП у парламенті, один з найближчих соратників та бізнеспартнер Петра Порошенка, прокоментував в інтерв’ю «Главкому» список українських політиків, які потрапили під російські санкції. Нагадаємо, перелік персон і компаній був опублікований російським урядом 1 листопада і сам Кононенко, як і Петро Порошенко, до цього списку не потрапив.

«Думаю, ці «санкції» були зроблені навмисно, щоб українські журналісти, політтехнологи, психологи і політики певний час мали що обговорювати», - заявив Кононенко.

За його словами, у санкційному списку «взагалі немає логіки».

«Очевидно тільки те, що складався він давно, бо туди не потрапили «свіжі» люди. Наприклад, два нових члени Конституційного суду. І, чесно кажучи, росіянам цим списком просто треба було показати, що там є Юлія Тимошенко. Бо, якщо ви подивитесь, хто перший почав використовувати цю тему зі списками, – це «Батьківщина», бо для них ця тема болить. Для них дуже важливо показати, що вони до Росії не мають жодного стосунку, але це дуже важко довести, з урахуванням кількості поїздок зятя Тимошенко Чечоткіна до Росії», - резюмував заступник голови фракції БПП.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: