Скандал у Кривому Розі. Вілкул пояснив, чому пішов війною проти електронних петицій

Скандал у Кривому Розі. Вілкул пояснив, чому пішов війною проти електронних петицій
Вілкул заборонив розглядати петиції до кінця війни
фото з відкритих джерел

Очільник Кривого Рогу вважає, що боротьба петицій за перейменування проспекту Гагаріна перетворилася у хайп політиків

Голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул розповів, що пропонує депутатам міськради не розглядати петиції до кінця війни. Про це Вілкул повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Він зазначив, що боротьба петицій за перейменування проспекту Гагаріна на Костянтина Павлова у Кривому Розі, мабуть, буде «заморожена» до кінця війни.

«Є старе військове прислів'я: «Коли менше пахне порохом, більше пахне лайном». На третьому місяці війни, коли стало трохи менш страшно, містечкові політики та ті, що прагнуть стати (заробивши дешевий авторитет на хайпі, а не на допомозі у захисті міста) вирішили нагадати про себе, запустивши цілу серію петицій на сайті криворізької міськради та істерики в соцмережах з приводу перейменування/неперейменування вулиць міста, зокрема – ім'ям загиблого мера міста Кривого Рогу Костянтина Павлова, церковних питань (що взагалі не є компетенцією місцевої влади) та інших питань, що розколюють місто, яке зараз б'ється як одне серце і працює на перемогу», – написав Вілкул.

На його думку, технологія роз'єднання використовується ворогами з першого дня вторгнення.

«Сподіваюся, що ці «діячі» і ЗМІ, що їх підтримують, роблять це неусвідомлено, заради особистісного піару, не розуміючи, що тим самим працюють на руку орків. Не вдасться. Ми не дамо це зробити», – заявив Вілкул.

Як голова Військової адміністрації та Ради оборони міста, він звернувся до депутатів Криворізької міської ради з пропозицією до кінця війни не розглядати петиції.

«Я впевнений, що мене почують. Жодної політики до кінця війни у місті не буде. А дешевий хайп, якого може бути ще багато, нехай залишиться на совісті популістів», – сказав Олександр Вілкул.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: