Проти Шарія порушили кримінальні справи за відмивання доходів і несплату податків, – нардеп

Проти Шарія порушили кримінальні справи за відмивання доходів і несплату податків, – нардеп

Нині ведеться розслідування з приводу законності набуття у власність нерухомості Шарієм - генпрокуратура

Фото з відкритих джерел

Справою займається Головне слідче управління фінансових розслідувань Державної фіскальної служби України

Проти проросійського скандального журналіста-утікача Анатолія Шарія відкрили кримінальні справи за відмивання доходів, ухилення від сплати податків та махінації у фінансуванні «Партії Шарія».

Про це повідомив народний депутат від фракції «Європейська Солідарність» Олексій Гончаренко у Telegram.

Парламентарій повідомив, що в Офісу генпрокурорі йому повідомили, що нині ведуть розслідування з приводу законності набуття у власність нерухомості Шарієм, де зараз переховується він та його дружина, а також хто насправді фінансував його партію.

«НАЗК повідомило, що в результаті аналізу звіту «Партії Шарія» виявили ознаки кримінальних правопорушень: подання завідома неправдивих даних відомостей фінансового характеру та невідповідність сум доходів осіб, що фінансували партію, розмірам внеску. Всі матеріали НАЗК передало Нацполіції (уже відкрита справа) та Фіскальній службі», – повідомив Гончаренко.

Справою займається Головне слідче управління фінансових розслідувань Державної фіскальної служби України.

Нагадаємо, журналіст Юрій Бутусов оприлюднив дані банківського рахунку в Росії, за допомогою якого фінансують скандального медіа-утікача Анатолія Шарія. Журналіст зазначив, що з російського рахунку Шарій оплачує свої покупки нерухомості в Іспанії.

Як повідомлялося, Печерський суд 2 червня наклав арешт на майно і банківські рахунки скандального блогера Анатолія Шарія. Суд також ухвалив рішення про тимчасовий доступ до речей і документів Шарія, які становлять банківську таємницю.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: