Прем’єр працевлаштував в уряді ексзаступницю Єрмака

Прем’єр працевлаштував в уряді ексзаступницю Єрмака

22 квітня Володимир Зеленський звільнив Анну Коваленко з посади заступниці з питань оборони керівника Офісу президента Андрія Єрмака

Колишня заступниця голови Офісу президента Анна Коваленко стала заступницею міністра розвитку громад та територій

Нещодавно звільнену заступницю голови Офісу президента Анну Коваленко призначили заступницею міністра розвитку громад та територій.

Про це йдеться у розпорядженні Кабміну №443, опублікованому на сайті уряду

Документ підписаний прем’єр-міністром Денисом Шмигалем 24 квітня.

Зазначимо, що 22 квітня президент Володимир Зеленський звільнив Коваленко з посади заступниці з питань оборони керівника Офісу президента Андрія Єрмака і призначив замість неї Романа Машовця.

Як відомо, Коваленко була радником трьох міністрів оборони і міністра інформполітики Юрія Стеця.

У 2019 році вона була обрана депутатом Верховної Ради від «Слуги народу». З вересня того ж року працювала заступником голови Офісу президента.

Нагадаємо, ввечері 24 квітня на позачерговому засіданні Кабінет міністрів України звільнив Максима Нефьодова з посади голови державної митної служби. Крім того Кабмін звільнив голову Державної податкової служби Сергія Верланова.

Після цього Нефьодов опублікував світлину, на якій він позує у футболці з персонажем книги «Гаррі Поттер» і написом «Доббі – вільний»

За словами прем'єра, уряд планує найближчим часом призначити нових ефективних керівників у зазначені відомства.

Згодом в уряді назвали тимчасових очільників митної та податкової служб.

Колишній прем’єр-міністр України Олексій Гончарук заступився за Нефьодова і Верланова та заявив про зачистку антикорупціонерів з уряду.

До слова, 24 квітня Рада створила слідчу комісію для перевірки заяв Уманського про податкові схеми.

На початку квітня колишній міністр фінансів Ігор Уманський ініціював відставки глави податкової Сергія Верланова і глави митниці Максима Нефьодова. Відповідне подання він направив на главу уряду Дениса Шмигаля.

Уманський розкритикував роботу Митної служби і звинуватив голову Державної митної служби Максима Нефьодова у професійній непридатності. 

30 березня Рада звільнила міністра фінансів Ігоря Уманського.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: