Позачергове засідання Ради може відбутися наприкінці наступного тижня, – Разумков

Позачергове засідання Ради може відбутися наприкінці наступного тижня, – Разумков

«Є різні бачення кадрових призначень до Кабінету міністрів України, як у фракції «Слуга народу», так і в інших фракціях» – Разумков.

На цьому засіданні можуть бути розглянуті кадрові призначення до Кабінету міністрів України

Позачергове засідання Верховної Ради України може відбутися наприкінці наступного тижня, але конкретна дата поки що не відома.

Про це заявив Голова Верховної Ради Дмитро Разумков, повідомляє Укрінформ.

«Станом на сьогодні кінцевої інформації, коли відбудеться позачергове засідання Верховної Ради України ще немає. У мене є інформація, що депутати будуть звертатися з проханням провести позачергове засідання. Я думаю, якщо воно все ж таки відбудеться, то відбудеться наприкінці тижня», – сказав Разумков.

Він додав що на цьому засіданні можуть бути розглянуті кадрові призначення до Кабінету міністрів України, проте поки що відповідне подання зі сторони Кабміну не було зареєстровано у ВР.

«На скільки мені відомо, є різні бачення кадрових призначень до Кабінету міністрів України, як у фракції «Слуга народу», так і в інших фракціях», – зазначив Разумков.

Нагадаємо, за експрезидента Грузії Михайла Саакашвілі, який претендує на посаду віцепрем’єра з питань реформ, готові були проголосувати приблизно 100 членів фракції партії «Слуга народу» (усього – 248).

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: