Однокурсник Путіна розповів, як його називали за часів навчання

Однокурсник Путіна розповів, як його називали за часів навчання
Свого часу Путіна забракували через професійну непридатність
Фото РИА Новости

Президента Росії однокурсники іменували моллю

У студентські часи президента Росії Володимира Путіна вважали «сірою мишкою». Про це розповів радянський розвідник, майор КДБ, однокурсник Путіна Юрій Швець, пише «Апостроф».

«Я його не пам'ятаю у навчанні. Інформацію про те, що він однокурсник, свого часу опублікувала служба зовнішньої розвідки Росії. Не знаю, чим вона керувалася. Оскільки цей заклад досить маленький, у мене там залишились хороші знайомі, то після того, як Путін став президентом, природно, це як грім прогриміло у викладацькому складі Червонопрапорного інституту. Новина приголомшила всіх, оскільки це була сіра миша, людина-ніхто. Найкраще його охарактеризували ті псевдоніми, якими його нагородили під час навчання і роботи. Перший – це «недопалок», другий – «бліда моль», – розповів Швець.

Він також додав, що до цього навчального закладу було вкрай складно потрапити, але, якщо ти вже потрапив, потрібно було зробити щось неймовірне, щоб після нього не взяли в розвідку.

«А його не взяли. Його направили назад до Ленінграда через професійну непридатність. До Німеччини – в НДР – він поїхав у втішну поїздку. Тих, кого не взяли в розвідку, відправляли у втішне відрядження в НДР. Як у нас говорили в той час, «горобець – не птах, НДР – не закордон». Тобто до того часу, як його призначили директором ФСБ, він не займався ні розвідкою, ні контррозвідкою, він взагалі нічим серйозним не займався», – додав він.

Нагадаємо, раніше радянський розвідник, майор КДБ, однокурсник Путіна Юрій Швець розповів, що президент Росії Володимир Путін боїться свого найближчого оточення, у якого в розпорядженні є і «Новачок», й інші речі. Тому він дуже часто з собою на публічні заходи та зустрічі носить закриту чашку.

На думку розвідника, президент РФ Володимир Путін, ймовірно, хворіє на рак. Зараз він підтримує здоров'я за допомогою терапії.

Читайте також:



Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: