Нардепка від «Слуги народу» шокувала соцмережі новим антивакцинаторським дописом

Нардепка від «Слуги народу» шокувала соцмережі новим антивакцинаторським дописом
«Слуга» відома своїми негативними висловами про пандемію та вакцинацію
фото Єлизавета Богуцька/Facebook

Богуцька вилила шквал критики на Білла Гейтса та Віктора Ляшка

Народна депутатка від «Слуги народу» Єлизавета Богуцька на своїй сторінці у Facebook розмістила допис на антивакцинаторську тематику. Вона розкритикувала міністра охорони здоров’я України Віктора Ляшка та американського бізнесмена, засновника корпорації «Майкрософт» Білла Гейтса.

«Білл Гейтс незадоволений, що не так розподіляються мільярди вакцин. Сказав, що нарощуватиме їхнє виробництво. А що це означає? Все просто. Після «Омікрона» з’являться нові, більш заразні штами, які спокійно обійдуть три дози, але четверта їх обов'язково зупинить. Потім виявиться, що п'ята – найефективніша і т.д…

Віктор Ляшко заявив, що Захід уже починає вакцинувати дітей віком від п’яти років. І, мовляв, незабаром це прийде до нас. І він, Віктор, це вітає», – написала Богуцька.

На думку нардепки, «не треба зупинятись на дітях від п’яти років. Дітям до п'яти вакцина може знадобитися. Причому одразу в пологовому будинку».

«Справжнім ноу-хау гейценят стане вакцинація сперматозоїдів. Ну, щоб одним махом убити в них не тільки уявний ковід, але й шкідливі звички, наприклад, куріння, пияцтво та вільнодумство…Читаю, що Білл Гейтс – філантроп. І одразу запитую себе: мільярди вакцин, які мають стати трильйонами доларів – це суть філантропії?», – обурилася нардепка.

Журналістка Олена Яхно покепкувала із допису Богуцької.

«Як думаєте, розповісти їй, що немовлята у пологовому отримують одразу дві вакцини?...Чи не варто травмувати нестабільну психіку суворою правдою?», – написала Яхно.

263702550_3185476845069974_1520991185828811245_n

Нагадаємо, раніше «слуга» Богуцька поскаржилася, що журналісти роблять із її колег «моральних виродків».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: