Кабмін призначив тимчасового голову Адміністрації морських портів

Кабмін призначив тимчасового голову Адміністрації морських портів
Тимчасовим головою Адміністрації морських портів став Востріков Олексій
фото: Урядовий портал

Також Кабмін призначив нових керівників у три морські порти

Уряд призначив Вострікова Олексія тимчасовим головою ДП «Адміністрації морських портів України». Відповідне рішення опубліковане на сайті Кабміну.

«Погодитися з пропозицією Міністерства інфраструктури щодо тимчасового покладення виконання обов’язків голови державного підприємства «Адміністрація морських портів України» на заступника голови з технічних питань та розвитку інфраструктури цього підприємства Вострікова Олексія Миколайовича», – йдеться у повідомленні.

До призначення він працював заступником голови з технічних питань та розвитку інфраструктури.

Також Кабмін призначив нових керівників у три морські порти, це «Одеський морський торговельний порт», «Морський торговельний порт «Чорноморськ» та «Морський торговельний порт «Южний».

Нагадаємо, 1 липня нардепи призначили нового Уповноваженого Верховної Ради з прав людини. Ним став Дмитро Лубінець.

Нардепи призначили нового Уповноваженого Верховної Ради з прав людини. Ним став Дмитро Лубінець. Відповідне рішення підтримали 250 парламентарів.

Напередодні, 31 травня, парламент проголосував за звільнення уповноваженої Верховної Ради з питань прав людини Людмилу Денісову.

Народні депутати від «Слуги народу» заявляють, що омбудсмен Людмила Денісова неналежно виконувала свої обов’язки після початку повномасштабного вторгнення Росії.

Денісова оскаржуватиме в суді своє звільнення з цієї посади.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: