Дебати кандидатів у президенти: у Зеленського не бачать сенсу у «собачих боях»

Дебати кандидатів у президенти: у Зеленського не бачать сенсу у «собачих боях»
Кандидат у президенти України Володимир Зеленський
Фото: Главком

Радник Зеленського запропонував провести дебати Порошенка з Коломойським

Радник кандидата у президенти України Володимира Зеленського Руслан Рябошапка не бачить, про що можна дебатувати з Петром Порошенком через те, що чинний глава держави вважає Зеленського «маріонеткою Коломойського».

Про це Рябошапка заявив в коментарі «Громадському».

Він нагадав, що раніше Зеленський заявив про готовність провести дебати з Порошенком.

«Питання таке - про що дебатувати? Про те, що людина п’ять років була на найвищій посаді в країні і вона все могла довести і пояснити своїми справами? Якщо у вас є якісь план на п’ять років - чому ви це не зробили тоді? Я не бачу просто сенсу починати ці, вибачте за грубе слово «собачі бої», коли люди влаштовують ток-шоу, а не дискусію чи обмін поглядами щодо програм», - зазначив Рябошапка.

Радник шоумена зазначив, що в найближчий час Зеленський має детально представити своїм виборцям програму та членів команди.

«Обговорювати ці обличчя і план дій з Порошенком? Я не бачу в цьому сенсу. Яке питання до Зеленського може бути від Порошенка, який вважає його маріонеткою Коломойського? Може він з Коломойським влаштує дебати? Чи Коломойський з Медведчуком?», - наголосив радник Зеленського.

Нагадаємо, кандидат у президенти України Петро Порошенко викликав Володимира Зеленського на дебати, і останній вже відреагував заявою про те, що він до цього готовий.

«Суспільне» надасть офіційні запрошення до участі в дебатах одразу після офіційного оголошення результатів першого туру виборів.

Раніше Володимир Зеленський відзначив, що для нього не має значення, з яким з кандидатів пройти до другого туру президентських виборів. Відповідаючи на запитання щодо його стратегії на другий тур, він сказав: «Тільки перемога».

Натомість Петро Порошенко назвав Зеленського маріонеткою Коломойського.

    Коментарі — 0

    Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
    Іде завантаження...
    Показати більше коментарів

    Читайте також

    Дата публікації новини: