Безугла командує військовими в Сєвєродонецьку? Нардепка спричинила скандал

Безугла командує військовими в Сєвєродонецьку? Нардепка спричинила скандал
Безугла координує дії командування ЗСУ на Луганщині
фото: Яніна Соколова/Facebook

Нардепка назвала поїздку в Сєвєродонецьк «своїм обов’язком»

Народна депутатка від фракції «Слуга народу» Мар'яна Безугла начебто координує дії командування в районі міста Сєвєродонецька Луганської області. Про це написала на своїй сторінці у Facebook журналістка Яніна Соколова.

«Депутат від партії «Слуга народу» Мар'яна Безугла яка є темним лицарем від Офісу президента контролює військові операції у Северодонецьку. Дає вказівки командуванню. Висловлює претензії, хто де і як має бути, і в цілому координує дії військових як «людина згори», – написала Соколова.

Журналістка зазначила, що таку інформацію вона отримала від військових, «які категорично проти втручання політиків у стратегічні рішення для країни і життя людей».

«Володимир Зеленський, якщо Ви не у курсі, зверніть увагу будь ласка. Довіра керівного складу між собою, генштабу і Міноборони, не потребує політикинь-агентів. Тим більше у країні, яка воює, є чимало справ у комітеті ВР, до якого входить Безугла. Військові самі впораються», – зазначила журналістка.

При цьому вона навела фотопідтвердження своєї заяви щодо Безуглої у Сєвєродонецьку.

e49a9ee4-dee8-4d03-984d-00847f388066.

Підтвердив цю інформацію і головний редактор видання «Цензор.нет».

Бутусов зазначив, що Безугла дійсно перебуває на одній із ділянок фронту в командному пункті та «бере безпосередню участь у постановці бойових завдань командирам підрозділів. Для забезпечення її діяльності на цю ділянку направлені старші начальники, яких перемістили від їхніх безпосередніх обов’язків та направили разом з пані Безуглою, вірогідно, для підсилення своєю присутністю даної ділянки».

06d70501-316c-4a6d-9630-c4aecf23e1c0.

Сама парламентарка на сторінці у Facebook написала, що як член Комітету ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки «у ці складні для безпеки держави та громадян часи вважає обов‘язковим для себе зокрема і працювати на сході країни».

«Також є (Безугла, – ред.) резервістом ОР-1 після мобілізації в 2015 і не призвана зараз, бо народний депутат України. Отже, це ще й обов‘язок долучатися до оборони держави з військовими через призму депутатських можливостей та повноважень», – написала нардепка.

У коментарях під постом люди почали обурюватись такими діями нардепки.

9cdb9076-04bc-411c-9419-b20eb4a4c502_4_5005_c.

Нагадаємо, що Мар'яні Безуглій 34 роки.

Має медичну освіту. До обрання у парламент працювала у поліклініці.

Пропонувала прийняти законопроєкт, що дозволив би командирам самостійно розстрілювати підлеглих за непокору. Після гучного скандалу цю ініціативу було відкликано.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: