ЗСУ дають відсіч росіянам у Бахмуті: прикордонники оприлюднили відео

ЗСУ дають відсіч росіянам у Бахмуті: прикордонники оприлюднили відео
У Бахмуті ворог не має успіху й зазнає колосальних втрат
фото: Генштаб

Окупанти спробували знищити два мости, але до українських захисників надходить уся необхідна допомога

Ситуація на Донецькому напрямку у Бахмуті доволі складна, але українські захисники дають відсіч ворогу, загарбники не мають успіху у штурмі міста і зазнають колосальних втрат. Про це йдеться у повідомленні Державної прикордонної служби України у Telegram.

«Сили оборони продовжують стримувати атаки окупантів. Ворог не має успіху й зазнає колосальних втрат. Та наші бійці спокійні», – йдеться у повідомленні.

Водночас, прикордонники оприлюднило відео як один з українських бійців розповідає про завершення сьогоднішньої доби у Бахмуті. «Ситуація у місті складна. Ворог активно штурмує наші позиції, але безуспішно», - сказав прикордонник.

За його словами, російські окупанти спробували знищити два мости, але до українських захисників надходить уся необхідна допомога.

Нагадаємо, командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський повідомив, що бої за місто Бахмут Донецької області досягли найвищого рівня напруженості, загарбники залучили додаткові сили ПВК «Вагнера».  

Читайте також: Екснардеп Юрій Сиротюк: У Бахмуті жодної паніки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: