Заборона виїзду чоловікам за кордон після війни: МВС зробило заяву

Заборона виїзду чоловікам за кордон після війни: МВС зробило заяву
Українським чоловікам пропонують заборонити виїжджати за кордон і після перемоги
фото з відкритих джерел

Міністерство внутрішніх справ відреагувало на пропозицію Вадима Денисенка

Керівник Українського інституту майбутнього Вадим Денисенко, якого журналісти також називають радником міністра внутрішніх справ України, збурив мережу своїм дописом у Facebook. Він заявив, що після завершення війни слід продовжити заборону на виїзд чоловіків за кордон щонайменше на три роки.

Міністерство внутрішніх справ відреагувало на заяву.

«Висловлювання пана Денисенка щодо заборони виїзду чоловікам за кордон – особиста думка. Прохання не вважати це позицією МВС України», – заявили у відомстві.

Також речниця МВС України Марʼяна Рева зазначила, що Вадим Денисенко не є радником Міністра внутрішніх справ.

Нагадаємо, що раніше військова адвокатка пояснила тонкий нюанс, як не стати ухилянтом під час війни. Якщо у військовозобов’язаних чоловіків є підстава для відстрочки від служби, то не треба чекати, поти прийде повістка, а потрібно самостійно піти у військкомат та подати відповідну заяву.

До слова, міністр внутрішніх справ Ігор Клименко анонсував посилення санкцій для втікачів, зокрема щодо покарання військовозобов’язаних, які незаконно виїхали з України під час війни. Він зазначив, що підготовка санкційного законопроєкту пов’язана із «запитом людей на справедливість, у тому числі і щодо тих, хто незаконно виїхав з держави та ухиляється від мобілізації».

Читайте також: Чи можуть чоловіки виїжджати за кордон під час війни? У соцмережах вирує скандал

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: