За ніч Повітряні сили збили 10 із 15 дронів-камікадзе над трьома областями

За ніч Повітряні сили збили 10 із 15 дронів-камікадзе над трьома областями
фото з відкритих джерел

Чотири дрони збито над Херсонщиною, чотири – над Миколаївщиною, два – над Одещиною

Повітряні сили в ніч на суботу збили 10 із 15 ворожих дронів-камікадзе над Херсонською, Миколаївською та Одеською областями. Про це повідомило командування Повітряних сил ЗСУ.

«Вночі, 10 грудня, російські окупанти атакували південь України дронами-камікадзе Shahed-136/131 іранського виробництва. Підрозділами повітряного командування «Південь» Повітряних Сил ЗС України збито десять ворожих дронів-камікадзе над Херсонською, Миколаївською та Одеською областями», – йдеться в повідомленні. 

 Повітряне командування «Південь» уточнило, що чотири дрони збито над Херсонщиною, чотири – над Миколаївщиною, два – над Одещиною.

Ніч на 10 грудня у Нікопольському районі Дніпропетровщини минула під обстріли важкої артилерії ворога. Окупанти вдарили по двох громадах: Нікопольській та Марганецькій. 

Триває 290-та доба повномасштабної війни Росії проти України. За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки російських окупантів в районах населених пунктів Площанка, Невське, Білогорівка Луганської області та Яковлівка, Бахмутське, Підгородне, Бахмут, Опитне, Курдюмівка, Дружба, Невельське, Побєда і Новомихайлівка на Донеччині.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: