Вибухи в Харкові, відновлення електропостачання на Донеччині: головне за ніч

Вибухи в Харкові, відновлення електропостачання на Донеччині: головне за ніч
Наразі триває огляд місць влучання
фото з відкритих джерел

Сили ППО над Харківщиною збили щонайменше вісім ворожих безпілотників

У ніч на 26 березня, окупанти близько опівночі атакували «Шахедами» Харків. У місті було чутно кілька вибухів. Наразі зафіксовано «приліт» одного з безпілотників у землю біля нежилої будівлі. Попередньо без жертв та постраждалих. «Главком» зібрав головні новини ночі проти 26 березня, щоб ви були в курсі подій.

Харків був атакований «Шахедами» – є влучання

Сили ППО над Харківщиною збили щонайменше вісім ворожих безпілотників. «Приліт» одного з безпілотників у землю біля нежилої будівлі. Попередньо без жертв та постраждалих, лише вибиті шибки у будові поряд з вирвою від вибуху.

Україна та Швеція планують витіснити Росію з європейського ринку атомних технологій

Україна та Швеція домовилися поглибити співпрацю в ядерній галузі для зміцнення енергетичної безпеки в Європі, включаючи розробку ядерного палива західного виробництва для заміни російських поставок та використання досвіду України у підтримці стабільної роботи атомної енергетики у воєнний час.

Сторони узгодили перспективи поглиблення співпраці між Україною та Швецією, аби в подальшому витіснити росію з ринку ядерного палива і атомних технологій у Європі. Також було відзначено важливість розвитку атомної енергетики в Україні для посилення стійкості енергетичної системи.

Відновлено електропостачання на Донеччині: майже 50 тис. сімей отримали світло

На Донеччині відновлено електропостачання в 32 населених пунктах. Відтак, майже 50 тисяч родин мають доступ до електроенергії.

Минулого тижня ворожі напади на енергетичну інфраструктуру стали найбільш масштабними за останній період. Об'єкти, пов'язані з генерацією, передачею та розподілом електроенергії, були серйозно пошкоджені, що вимагало обмеження споживання енергії. Зокрема, у Донецькій області були негайно введені тимчасові відключення світла для стабілізації ситуації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: