Вибухи у Бердянську: окупанти заявляють про збиття ракети

Вибухи у Бердянську: окупанти заявляють про збиття ракети
фото: Telegram-канал «Бердянськ Сьогодні»

Гучно було біля Бердянську та в селі Осипенко

У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області прогриміли гучні вибухи. Окупанти заявили про нібито «збиття» ракети. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

За його словами, судячи за інформацію по Бердянському району, сьогоднішній ранок біля Бердянську та в селі Осипенко додасть цифр в щоденний рапорт Генштабу ЗСУ.

«З місця кажуть «мінуснуло» гучно, ефектно та яскраво… Чекаємо на подробиці», – додав він.

В Telegram-каналі «Бердянськ Сьогодні» підтверджують, що вибухи були дійсно гучними.

«Осипенко та села поряд, ви як? Якщо бердянці кажуть, що у місті вікна тряслись та речі з полиць падали, то як же в вас було гучно?!» – йдеться в повідомленні.

При цьому окупанти поспішили відрапортувати, що нібито ППО збила ракету поблизу Бердянська, хоча звуків роботи ППО не було чутно.

Триває 559-та доба повномасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України. Протягом доби ворог завдав шість ракетних та 76 авіаційних ударів, здійснив 60 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: