У Києві та низці областей тривога тривала менше години

У Києві та низці областей тривога тривала менше години
У низці областей України оголошувалася повітряна тривога
фото: glavcom.ua

Повітряні сили повідомляли про загрозу балістики та дронів

О 18:34 в Києві та низці обастей оголошувалася повітряна тривога. О 19:15 тривогу скасовано в більшості областей.

Повітряні сили повідомляли про загрозу балістики та дронів.

«Загроза застосування балістичного озброєння в областях, де оголошена повітряна тривога! Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги!», – закликали повітряники.

На Херсонщині та Миколаївщині фіксувалася загроза застосування ударних БпЛА. Для Києва та області – загроза застосування балістичного озброєння.

Зазначимо, що в деяких областях досі триває тривога. Повітряні сили попередили про загрозу застосування ударних БпЛА для Дніпропетровської та Кіровоградської областей.

Мапа тривог станом на 19:18:

У Києві та низці областей тривога тривала менше години фото 1

Нагадаємо, зранку 2 січня ворог завдав масованого ракетного удару по Україні. Зокрема, у Києві зафіксовано падіння уламків ракет у Печерському, Оболонському, Голосіївському та Святошинському районах. За попередніми даними, є влучання на територію об’єкта цивільної інфраструктури у Подільському районі, у місті подекуди є перебої з електро- та водопостачанням. Крім того, станом на 12:40 у багатоповерховому житловому будинку Солом’янського району внаслідок ракетної атаки загинули дві людини та 49 постраждали.

У Харкові, за останніми даними, в результаті ракетної атаки РФ загинула 91-річна жінка, ще 53 людини отримали поранення.

Загалом, за інформацією ДСНС, станом на 17:00 2 січня в Україні внаслідок ранкового масованого ракетного удару загинули вже п’ятеро людей. Ще 127 – отримали поранення.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: