Удар по Чонгарському мосту: з’явилися фото пошкоджень

Удар по Чонгарському мосту: з’явилися фото пошкоджень
На мосту видно велику пробоїну
фото: ТАСС

Поряд із мостом перебито газопровід

Чонгарський міст пошкоджено через обстріли ракетами Storm Shadow. Таку заяву зробив Гауляйтер Херсонської області Володимир Сальдо.

Також він підтвердив атаку на міст через Тонку протоку, що з'єднує місто Генічеськ з Арабатською стрілкою. Але водночас запевнив, що «важного воєнного значєнія мост нє імєєт».

Удар по Чонгарському мосту: з’явилися фото пошкоджень  фото 1

Поряд із мостом перебито газопровід.

Удар по Чонгарському мосту: з’явилися фото пошкоджень  фото 2

Сальдо стверджує, що всього на тимчасово окуповану частину Херсонщини прилетіло 12 ракет. З них російська ППО ніби збила 9.

Удар по Чонгарському мосту: з’явилися фото пошкоджень  фото 3

Раніше повідомлялося, що у районі Чонгара й Геніченська Херсонської області лунають потужні вибухи, Чонгарський міст перекрито. Також було зафіксовано приліт по мосту через протоку Тонка, яка з'єднує Генічеськ з Арабатською стрілкою. 

Нагадаємо, що 29 липня українські військові завдали удару по мосту в Чонгарі, який сполучає материкову територію України з окупованим Кримом. За даними ЗСУ, наші оборонці порушили логістичні шляхи окупантів.

Раніше повідомлялося, що у ніч проти 22 червня в окупованому Криму також було підірвано Чонгарський міст. Російські пропагандисти показали наслідки удару по: бідкаються, що снаряд пройшов крізь міст та зруйнував дорожнє полотно.

Читайте також: Удар по Чонгарському мосту: з’явилися супутникові знімки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: