У Покровську пролунав вибух: мер розповів подробиці

У Покровську пролунав вибух: мер розповів подробиці
У Покровську стався вибух
фото з відкритих джерел

Внаслідок вибуху постраждало шестеро людей

Сьогодні, 25 травня, у Покровську Донецької області пролунав вибух. Цю інформацію підтвердив мер Покровська Руслан Требушкін у Telegram.

За попередньою інформацією, внаслідок вибуху постраждало шестеро людей.

«Прилетіло» у Покровську громаду. Є поранені. За попередніми даними, шестеро осіб. Двохсотих немає», – повідомляє Требушкін.

Мер закликав місцевих мешканців евакуюватися з міста, а тих, хто виїхав поки не повертатися.

«Ситуація змінюється щогодини. Якщо вчора було більш-менш спокійно, то сьогодні зранку був обстріл, є постраждалі. Коли ми зрозуміємо, що дійсно територія нашої громади стала безпечною – всі отримають сповіщення, що можна повертатися до своїх домівок», – зазначив очільник міста.

На місці вибуху працює спеціальна комісія.

Раніше повідомлялося, що «Укрзалізниця» призначила на сьогодні, 25 травня, додатковий евакуаційний потяг з Покровська Донецької області.

Нагадаємо, що сьогодні рашисти атакували не тільки Покровськ.

Внаслідок ракетних ударів ранком по Запоріжжю загинула одна людина, ще троє поранені. Одну ракету вдалося збити ППО. За попередніми даними, лише у приватному секторі були пошкоджені 62 будинки.

Три ворожі ракети завдали серйозних руйнувань промисловому підприємству Кривого Рога. Із «Ураганів» загарбники обстріляли також Широківську та Апостолівську громади Криворізького району. Люди там не постраждали, проте Апостолове частково залишилося без світла.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: