У МОЗ назвали регіони з найважчою епідеміологічною ситуацією

У МОЗ назвали регіони з найважчою епідеміологічною ситуацією
Степанов привітав українців з Днем Європи 

«Найбільше випадків захворювання на коронавірус зафіксовано у Києві» – Степанов

Міністерство охорони здоров’я заявило, що лідерами з поширення коронавірусу є столиця, Київщина та Чернівецька область.

Про це повідомляє МОЗ у facebook.

За словами міністра охорони здоров’я Максима Степанова, найбільше випадків захворювання на Covid-19 зафіксовано у Києві.

«За останню добу найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована в Київський області – 49, Чернівецькій області – 47 та місті Київ – 153», – сказав Степанов.

Загалом в українській столиці за час пандемії зафіксовано 2221 випадок захворювання, у Київській області – 1143 випадки, на Буковині – 2647.

Окремо Степанов зупинився на вчорашньому спалаху коронавірусної хвороби в Дарницькому будинку-інтернаті для дівчат у місті Києві: з 81 інфікованого – 53 дитини. Степанов зазначив, що саме такі заклади потребують особливої уваги, постійного відстеження та швидкої реакції.

Нагадаємо, за даними МОЗ, станом на 9:00 16 травня в Україні 17 858 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 497 летальних, 4906 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 528 нових випадків.

Станом на 16 травня в Україні кількість людей, які захворіли коронавірусом Covid-19, від початку пандемії – 17 858 (+528 за попередню добу).

До слова, в ООН вже заявили, що пандемія може спровокувати кризу психічного здоров’я у світі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: