Повітряна тривога в Києві та більшості областей тривала понад три години

Повітряна тривога в Києві та більшості областей тривала понад три години
Більшість українських областей охопила повітряна тривога
фото: glavcom.ua

Жителям «почервонілих» регіонів слід негайно перейти в укриття

У Києві та області повітряна тривога лунала приблизно з 1:57 до 5:01. Також небезпека фіксувалася у східних, південних, північних, центральних і низці західних регіонів. Російські окупанти атакували Україну безпілотниками та балістичним озброєнням. Про це повідомили Повітряні сили Збройних сил України.

«Схід України – загроза застосування балістичного озброєння! Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги, перебувайте в укриттях», – закликали військові.

Приблизно о 2:00 Сумська, Полтавська, Черкаська, Кіровоградська, Чернігівська та Дніпропетровська, Київська, Одеська та Миколаївська області опинилися під загрозою удару ворожих дронів.

О 2:36 Харківська, Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Херсонська, Миколаївська та Одеська області – відбій загрози удару дронів. Водночас військові попередили про можливу атаку дронів на Житомирську та Вінницьку області.

Приблизно о третій ночі у Рівненській, Хмельницькій та Тернопільській областях повітряна тривога також заулнала через загрозу застосування ворогом ударних БпЛА. А ще через годину військові попередили про активність ворожої тактичної авіації, яка загрожувала Харківській та Запорізькій областям.

Тривога досі триває в низці західних та північних областей.

Мапа тривог станом на 5:26:

Повітряна тривога в Києві та більшості областей тривала понад три години фото 1

Нагадаємо, завершилася 516-а доба широкомасштабної збройної агресії РФ проти України. Протягом учорашнього дня ворог завдав одного ракетного та 58 авіаційних ударів, здійснив понад 26 обстрілів із реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Унаслідок цього є загиблі та поранені серед дітей та цивільного населення, руйнувань та пошкоджень зазнала портова інфраструктура та пункти зберігання зерна на півдні України, житлові будинки та інша інфраструктура. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: