У Києві спалахнув конфлікт між поліцейським і військовим (відео)

У Києві спалахнув конфлікт між поліцейським і військовим (відео)
На відео видно, як поліцейський штовхає військового
фото: скриншот відео

Поліція опублікувала свою версію інциденту

У мережі поширюється відео, на якому правоохоронець штовхає і валить на землю військового у відділку поліції. Водночас Нацполіція стверджує, що перед цим чоловік порушив комендантську годину та хамив поліцейському.

За інформацією, яку подають столичні пабліки, інцидент стався у Шевченківському районі Києва. Мережею поширилося відео, де видно, як поліцейський штовхає військового, після чого той падає на підлогу.

Тим часом поліція опублікувала свою версію конфлікту. За даними столичних правоохоронців, інцидент трапився вночі 3 листопада. Оперативник Шевченківського управління поліції виявив порушника комендантської години і звернувся до нього, щоб перевірити документи.

«У цей момент до них підійшов чоловік напідпитку у камуфляжі, почав агресивно себе поводити та кілька разів штовхнув оперативника.
Працівник поліції запросив незнайомця пройти до відділу задля перевірки його особи. Втім, останній ігнорував законні вимоги поліцейського та продовжував конфліктувати. Як стало відомо згодом, чоловік несе службу в одному із прикордонних підрозділів», – розповіли правоохоронці.

Керівництво поліції ініціювало службову перевірку з метою надання правової оцінки діям учасників інциденту.

Оновлено. Столична прокуратура розпочала кримінальне провадження у зв’язку з оприлюдненням відео інциденту з військовослужбовцем у районному управлінні поліції Києва. Відомості внесено до реєстру за ч. 2 ст. 365 КК України (перевищення влади або службових повноважень).

Нагадаємо, що 25 жовтня в Чорноморську на Одещині п’ятеро військових напали на старшого сержанта української армії. Побитий чоловік помер у лікарні. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: