У Чернівецькій області чоловіки з сокирами напали на представників ТЦК

У Чернівецькій області чоловіки з сокирами напали на представників ТЦК
На одного з працівників ТЦК також здійснили наїзд автомобілем
фото: скріншот

Чернівецький обласний ТЦК та СП наразі не прокоментував інцидент

В одному із сіл на Буковині чоловіки, озброївшись сокирами, напали на чоловіків у військовій формі, ймовірно працівників ТЦК. Відео бійки з'явилося в соцмережах.

Видання «Чернівецький промінь» зазначає, що інцидент стався на блокпосту ТЦК у Путильському районі.

На кадрах видно, як до представників ТЦК під'їхав чоловік на коні, який тримає сокиру. Чоловіки розмовляли аж поки на дорогу не виїхав автомобіль жовтого кольору.

Наблизившись до військових, водій набрав швидкість і їхав просто на військкомів. Одному вдалося відскочити, а іншого автівка зачепила і він впав. На щастя, чоловік не травмувався.

Потім водій розвернувся, вийшов з машини і накинувся на військкомів, наносячи удари твердою стороною сокири. Зчинилася перепалка, до якої доєднався чоловік на коні. Також чоловіки повибивали вікна в автівці представників ТЦК.

Осторонь весь цей час стояли ще двоє чоловіків у формі з автоматами і представники поліції. Однак у конфлікт вони не втручалися.

Чернівецький обласний ТЦК та СП поки не прокоментував інцидент та не підтвердив, що чоловіки у формі мають стосунок до мобілізаційних заходів.

Нагадаємо, у Київській області стався черговий скандал з працівниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Вони, начебто, побили водія-далекобійника.

Раніше у місті Іршава Закарпатської області сталася бійка між співробітником Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) та випадковим перехожим.

Читайте також: Де виписуватимуть повістки в березні: ТЦК назвав усі місця

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: